fbpx
Följ med Drivkraft till

Toughest Stockholm

Häng med på en resa till Sveriges huvudstad Stockholm, för att springa i ett av nordens häftigaste hinderbanelopp. Vi tränar, umgås och laddar upp tillsammans inför Toughest Stockholm. Vi hejar, stöder och hjälper fram varandra och firar gemensamt efteråt.

Var:

Stockholm, Sverige.
www.toughest.se/events/stockholm/

När:

12-14.6.2020

För vem:

Alla är välkomna oavsett hurudan din bakgrund är, målsättning eller
ambition. Den här resan passar för dig som vill springa ditt första OCR hinderbanelopp eller för dig som vill löpa bland eliten. Är du en supporter? Inga problem! Kontakta arrangören för mera info.

Träning:

I paketet ingår ett 10 ggr kort. Med detta kort kan du delta i våra ledda pass och driva fram den tuffa Ninjan som är dold inombords, samt förädla dina fysiska och psykiska krafter. Ute i naturen löper vi på naturstigar och skapar den viktiga uthålligheten som behövs i det verkliga livet. Ibland hänger vi i rep, monkeybars och ringar samt utnyttjar naturens egna hinder såsom, bäckar, stubbar och andra olika ytor. Genom att träna funktionellt med egen kroppsvikt kommer vi att kunna kontrollera vår egen kropp bättre än tidigare samt att vi blir mer flexibla och smidigare.⠀För att delta i träningen krävs ingen tidigare erfarenhet eller idrottsbakgrund eftersom träningen anpassas enligt din egen nivå.

Pictures: Jacques Holst

Arrangemang:

Vi startar med buss från Vasa fredag 12.6.2020 och anländer samma kväll till Åbo. Vi sover ombord Baltic Princess och anländer till Stockholm (Värta hamn) lördag 13.6 kl 6:10. Vi fortsätter vår bussfärd till Toughest eventet. Bussen fungerar även som vår motorhome. Efter att team OCR drivkraft erövrat Toughest Stockholm och kommit i mål som ett jublande team med medalj runt halsen, åker vi tillbaka med bussen till hamnen. Teamet stiger ombord Galaxy, där vi firar gemensamt efteråt. Vi anländer som segrare till Åbo hamn söndagen 14.6 kl 7.00 och anländer till Vasa samma dag.

Vad ingår i paketet?

  • Bussresa till Toughest eventet och retur
  • Åbo – Stockholm: Tallink Silja Line Baltic Princess. Hytt 4 pers., Grande Buffé kväll och frukost.
  • Stockholm – Åbo: Tallink Silja Line Galaxy. Hytt 4 pers., Grande Buffé kväll
    och frukost.
  • Toughest Stockholm event ticket
  • OCR drivkraft 10 ggr träningskort


Pris: 

Anmälningar

Anmälan sker via hemsidan eller skriftligen till info@drivkraft.fi och blir gällande då vi mottagit anmälningsavgiften på 89€ som avräknas vid slutbetalningen. Resans pris förutsätter minst 20 deltagare, senast 31.12.2019. Ifall resan ställs in, betalas anmälningsavgiften tillbaka till resenären. Genom att betala in anmälningsavgift visar resenären att de har läst och godkänt researrangörens villkor för resan. Vid bokning av resan efter 31.12.2019 faktureras totalbeloppet direkt.

Övriga resevillkor


Reseförsäkring

Det ingår inte reseförsäkring i våra resor utan vi hänvisar dig till att kontrollera med ditt försäkringsbolag att din hemförsäkring eller annan reseförsäkring täcker behov gällande avbeställnings- och reseförsäkringsskydd.

Avbokning

Vid avbokning måste du informera oss om detta och det görs enklast via email. Om du inte bokar av eller kommer i tid till busstransporten eller annat färdmedel bokas hela resepaketets delar av och ingen återbetalning sker.
Om resan har prissatts utgående från att en grupp bestående av två eller flera resenärer ska inkvarteras i samma rum (hytt) eller lägenhet, och någon av gruppens medlemmar avbokar sin resa, har researrangören rätt att debitera de kostnader för underbeläggningen i inkvarteringen som avbokningen ger upphov till. Researrangören och gruppen som deltar i resan kan tillsammans komma överens om ett mer ändamålsenligt
inkvarteringsarrangemang för gruppen, och då betalar gruppen som deltar i resan de eventuella extra kostnaderna. Annars blir den som avbokat sin resa och de medlemmar i gruppen som deltar i resan, ansvarar solidariskt för att de extra kostnaderna betalas till researrangören. Läs allmänna paketresevillkor

OBS! Toughest Stockholm startavgift (89€) återfås ej vid avbokning ifall
bokningen skett efter 31.12.2019!
kb drivkraft ky ansvarar ej för överlåtande av startnummer till annan deltagare. Här kan du överlåta din anmälan: https://www.toughest.se/registration/transfers