fbpx

Har du funderat på att genomföra ett OCR lopp men behöver träning för det? Nu har du chansen att bli medlem i Team OCR drivkraft:

Syftet är att skapa samhörighet bland nya och erfarna OCR-intresserade. Alla är välkomna oavsett hurudan din bakgrund är, målsättning eller ambition. Tillsammans inspirerar vi varandra att röra på oss och uppfylla våra individuella målsättningar. Vare sig det är att klara sin första armhävning i räck eller springa 10 km under en timme. Eller kvala in till Eliten. Vi är där för dig.

I medlemskapet ingår:

  • Subventioner för OCR-hinderbanelopp som t.ex Toughest, Tough Viking och EnergyRun.
  • 10 % rabatt på alla Funqtio massage tjänster.
  • 10 % rabatt på alla Wasa UP tjänster (klättring, OCR och pilates/acroyoga)
  • Möjlighet att träffa nya kompisar samt samåka till olika OCR-evenemang eller träningsresor.
  • Facebook / Whattsapp sluten grupp

Pris: 30 €

Medlemskapet är i kraft från anmälningsdagen och sträcker sig över hela året 2021. Hur blir jag medlem?

Fyll i formuläret här

Vill du bli ambassadör för OCR drivkraft?

Hur blir jag en ambassadör?

Du Vill. Man behöver inte vara världens snabbaste, krossa stenar med dina bara händer eller ha en drake som husdjur. Det som krävs är att du gör ditt bästa för dig själv och för oss andra. Du är en inspiration. En drivkraft.

Den dagen då du bär västen med stolthet och förespråkar en hälsosam livsstil, är du en ambassadör. Som ambassadör är du inte rädd för att göra misstag, det gör vi alla. Du är förberedd för det oförberedda. Häng på och welcome the challenge, tillsammans!

Västen får du med eller utan namn. Ifall du vill delta i olika lopp under teamet OCR drivkraft väljer du som klubb/lag/team TEAM OCR DRIVKRAFT då du anmäler dig.


Vill du gå upp till Fast lane nivå?

FastLane Runner´s har drakar som husdjur, äter lera med nunchucks och har varje söndag Ninjaträffar på toppen vid Mt. Everest. Secret society.

Kvalifikation:

  • 10 km at 45 min. Or Elite / Elite qualifier / Elite Veteran (Toughest, Tough Viking)
  • Beat minimum 2 fastlane obstacles at Toughest race

BLI MEDLEM