fbpx

TRÄNING

Har du funderat på att genomföra ett OCR lopp men behöver träning för det? Eller annars bara få kul variation i din träning.

Ute i naturen löper vi på naturstigar och skapar den viktiga uthålligheten som behövs i det verkliga livet. Ibland hänger vi i rep, monkeybars och ringar samt utnyttjar naturens egna hinder såsom, bäckar, stubbar och andra olika ytor. Genom att träna funktionellt med egen kroppsvikt kommer vi att kunna kontrollera vår egen kropp bättre än tidigare samt att vi blir mer flexibla och smidigare.För att delta i träningen krävs ingen tidigare erfarenhet eller idrottsbakgrund eftersom träningen anpassas enligt din egen nivå.

Nybörjare eller erfarna, alla är välkomna!

OCR-TRAINING

OCR-TRAINING

Häng med på äventyret!

För dig som

Nu startar vi vintersäsongen!
Vill du träna ute i naturen men har svårt att komma igång med träningen?

Kolla in hur träningen ser ut, länk till Youtube

Gruppen är till för Dig oavsett om du har tänkt delta i ett hinderbanelopp eller annars bara vill komma igång med träningen tillsammans med andra i grupp. Vi tränar utomhus på ett mångsidigt sätt där vi fokuserar på att komma igång med löpningen och träna funktionell styrka genom cirkelträning.

Under rådande omständigheter kör vi med en grupp på max 10 personer.

Vi syns!
– Andreas & 
Therese

Var och när

Varje söndag kl 13.00 – 14.15
Vi startar utanför Wasa Up, strandgatan 2 Vasa.

Språk

Svenska, finska & engelska 

För vem

För att delta i träningen krävs ingen tidigare erfarenhet eller idrottsbakgrund eftersom träningen anpassas enligt din egen nivå. Nybörjare eller erfarna, alla är välkomna! Du kan hoppa på i träningen när som helst. 

Dina OCR-coacher

Andreas Närvä & Therese Hatt⠀

Träning

Vi tränar utomhus på ett mångsidigt sätt där vi fokuserar på att komma igång med löpningen.

Ute i naturen löper vi på naturstigar och skapar den viktiga uthålligheten som behövs i det verkliga livet. Ibland hänger vi i rep, monkeybars och ringar samt utnyttjar naturens egna hinder såsom, bäckar, stubbar och andra olika ytor. Genom att träna funktionellt med egen kroppsvikt kommer vi att kunna kontrollera vår egen kropp bättre än tidigare samt att vi blir mer flexibla och smidigare.


Pris:

  • En gång 9 €
  • 10 ggr kort 75 € 
  • Medlemskap 30 €; Läs mera om medlemskap.

Betalningssätt:

  • Bank- och kreditkort
  • Vi tar emot olika motionsförmåner som; Edenred, Tyky, Smartum, E-passi och Eazybreak
Boka här