fbpx

TEAM OCR DRIVKRAFT

OCR är en ny form av idrottsgren och är just nu en av världens mest växande sporter. År 2015 fanns det i USA omkring två miljoner utövare och i Europa en miljon. År 2017 hade antalet dubblerats på båda områdena. Grenen har nu över två miljoner utövare i Europa och mera än fyra miljoner i USA. Obstacle Course Racing (OCR) eller hinderbanelöpning, är en tung fysisk och psykisk utmaning. Det är en mix av terränglöpning med olika hinder, som kan vara naturliga eller byggda. Vanliga hinder är att man skall klättra över väggar, hänga i rep och ringar, kravla under taggtråd, bära och dra tunga föremål eller ta sig genom eld- och vattenhinder. Tävlingen kan utföras individuellt, i par och som ett team. Alla tävlingar är olika när det gäller terräng och hinder.

Toughest-grupp

TOUGHEST-training sker en gång i veckan i Personal Trainer-grupp. Du får individuell handledning och träningarna varvar hinderteknik med hög puls och grenspecifik styrka föratt klara ett Toughest-lopp eller annat OCR-evenemang.

Innehåller:

Toughest training eller hinderbaneträningen utmanar hela kroppen och bygger styrka, smidighet, uthållighet samt ett starkt psyke. Upplägget utgår från att, med funktionell träning, stärka kroppens naturliga rörelsemönster. Träningen är uppbyggd så att den motsvarar den påfrestning som kroppen utsätts för under hinderbanelopp. Under timmarna lär du dig att överträffa dig själv både individuellt och som ett team med andra deltagare. Vi tränar i peppande och rolig miljö och ledaren hjälper dig att uppnå dina individuella mål. 

Allmän info:

  • Torsdagar med start 23.8.2018 kl 19.00 (75 min) vid Wasa Vertical.
  • Anmälan: https://www.varaaheti.fi/wasaverticalfitness/fi

PARTNERS