fbpx

Toughest Stockholm

Nyt mennään ISOSTI! Tule mukaan uskomattomaan ja ikimuistoiseen Toughest-reissuun!

Ruotsin pääkaupunki Tukholma kutsuu. Siellä juostaan yhdessä Pohjoismaiden mahtavimmassa estaratatapahtumassa. Ennen itse tapahtumaa hengataan, treenataan ja valmistaudutaan yhdessä kohti Toughest Tukholmaa. Kannustetaan, tuetaan ja autetaan toisiamme eteenpäin ja juhlitaan jälkeenpäin.

Missä:

Tukholma, Ruotsi.
www.toughest.se/events/stockholm/

Koska:

12-14.6.2020

Kenelle:

Jokainen on yhtä tervetullut, riippumatta taustasta tai tavoitteista. Matka sopii ensimmäistä kertaa OCR tapahtumaan osallistuville tai jo eliitissä juokseville. Oletko kannustaja ja haluat kuulua tukijoukkoihin? Ei ongelmaa! Ota yhteyttä järjestäjään.

Harjoittelu:

Hintaan sisältyy 10 kerran kortti, jolla voit osallistua ohjattuihin treeneihin ja löytää sisäisen Ninjasi. Monipuolisten harjoitusten avulla luomme hyvän kestävyyskunnon. Roikumme köysissä, monkeybarseissa ja renkaissa. Luonnossa hyödynnämme luonnon omia esteitä: puroja, kantoja, polkuja ja erilaisia pintoja. Harjoittelemalla toiminnallisesti oman kehon painolla opimme kontrolloimaan paremmin kehoa sekä lisäämme notkeutta ja ketteryyttä. Voisiko olla parempaa tunnetta kuin se, kun ylitätte tiimisi kanssa sen aiemmin mahdottoman esteen? Treenit eivät vaadi aiempaa kokemusta tai urheilutaustaa.

Pictures: Jacques Holst

Järjestelyt:

Lähdemme Vaasasta linja-autolla perjantaina 12.6.2020 ja saavumme perille Turkuun samana iltana. Yövymme Baltic Princessillä ja saavumme Tukholman satamaan (Värta) lauantaiaamuna 13.6 kl 6:10. Matka jatkuu bussilla kohti Toughest tapahtumaa. Linja-auto toimii myös meidän päämajana. Kun Team OCR drivkraft on vallannut Toughest Stockholmin ansaitut mitalit kaulassa, lähdemme voittajina kohti satamaa. Matkustamme takaisin Galaxylla, jossa juhlimme saavutuksiamme. Saavumme Turkuun sunnuntaina 14.6 kl 7.00 ja jatkamme matkaa kohti Vaasa. Olemme perillä iltapäivällä.

Mitä kuuluu pakettiin?

  • Linja-automatka Toughest tapahtumaan ja paluu.
  • Turku – Tukholma: Tallink Silja Line Baltic Princess. Hytti 4 hlöä., Grande Buffé ilta ja aamiainen
  • Tukholma – Turku: Tallink Silja Line Galaxy. Hytti 4 hlöä., Grande Buffé ilta ja aamiainen
  • Toughest Stockholm event ticket
  • OCR drivkraft 10 kerran treenikortti


Hinta: 

Ilmoittaudu reissuun

Ilmoittautuminen tapahtuu kotisivun kautta tai sähköpostitse: info@drivkraft.fi Ilmoittautuminen on voimassa, kun 89 euron varausmaksu on maksettu. Matka toteutuu mikäli 31.12.2019 mennessä on vähintään 20 osallistujaa. Jos matka ei toteudu, varausmaksu palautetaan. Maksamalla varausmaksun matkustaja osoittaa lukeneensa ja hyväksyvänsä matkanjärjestäjän matkaehdot. Jos osallistuja tekee varauksen 31.12.2019 jälkeen, laskutetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Muut matkaehdot


Matkavakuutus

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvitsemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta.

Matkan peruutus

Jos haluat peruuttaa matkasi sinun kuuluu ilmoittaa se välittömästi sähköpostitse. Lue Yleiset valmismatkaehdot

HUOM! Toughest Tukholman lipunhinta ei ole palautettavissa 31.12.2019 jälkeen, jos matkasi peruuntuu. Jos haluat siirtää toiselle henkilölle Toughest ilmoittautumisesi, pääset tekemään sen täältä:

https://www.toughest.se/registration/transfers