fbpx

Haluaisitko osallistua OCR estejuoksutapahtumaan, mutta tarvitset apua oikeanlaiseen harjoitteluun? Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä jäseneksi Team OCR Drivkraftiin. Ryhmän tarkoituksena on luoda yhteenkuuluvuutta uusien ja kokeneiden OCR-harrastajien kesken. Jokainen on yhtä tervetullut, riippumatta OCR-taustasta tai tavoitteista. Yhdessä liikkumalla inspiroimme toisiamme saavuttamaan tavoitteemme riippumatta siitä, onko tavoite ensimmäisen leuanvedon onnistuminen, 10 kilometrin yhtämittainen juokseminen tai OCR eliittiin nouseminen. Suurimmaksi osaksi liikumme ulkona seikkailemassa. Lisäksi matkustamme yhdessä hauskoihin OCR-tapahtumiin.

Liity mukaan ja ”welcome the challenge”.

Jäsenyyteen sisältyy:

 • Alennetut hinnat OCR-tapahtumiin kuten Toughestiin, Tough Vikingiin ja EnergyRuniin

 • 10 % alennus Funqtion hierontapalveluista

 • 10% alennus kaikista Wasa UP palveluista (kiipeily, OCR ja pilates/acrojooga)

 • Mahdollisuus matkustaa samanhenkisen ryhmän kanssa erilaisiin OCR-tapahtumiin ja harjoittelumatkoihin

 • Suljettu Facebook / Whattsapp ryhmä 

  Hinta: 30 €

  Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden. Miten pääsen jäseneksi?

Täytä alla oleva lomake

Haluatko olla OCR drivkraft lähettiläs?

Miten minusta tulee lähettiläs?

Olemalla kiinnostunut. Sinun ei tarvitse olla maailman nopein tai pystyä murskaamaan kivenlohkareita paljain käsin. Sinulla ei tarvitse olla kotieläimenä tulta syöksevää lohikäärmettä. Riittää, että teet parhaasi. Olet inspiraation lähde. Olet drivkraft.

Päivänä, jolloin puet OCR drivkraft liivin päällesi, ylpeästi ja tervettä elämäntapaa kunnioittaen, olet OCR drivkraft ambassador. Lähettiläänä et pelkää tehdä virheitä. Olet valmis odottamattomaan. Liity mukaan ja ”welcome the challenge”. Liivin saat nimellä tai ilman. Jos haluat osallistua erilaisiin tapahtumiin/kilpailuihin OCR drivkraftin alla, valitset ilmoittautuessasi joukkue/team/seura nimeksi TEAM OCR DRIVKRAFT.


Haluatko siirtyä seuraavalle tasolle?

FastLane Runner´s. Heillä on kotieläiminä tulta syöksevät lohikäärmeet. He syövät mutaa nunchuckseilla ja joka sunnuntai he kokoontuvat Ninja-tapaamiseen Mount Everestin huipulla. Salainen seura.

Qualification:

 • 10 km at 45 min. Or Elite / Elite qualifier / Elite Veteran (Toughest, Tough Viking)
 • Beat minimum 2 fastlane obstacles at Toughest race

LIITY JÄSENEKSI